Telefonla Sipariş 02324373455
BLOG
Yayın Tarihi : 29.11.2022 12:04 | Güncellenme Tarihi : 01.05.2023 15:55 | Su İzolasyonu
Çatı İzolasyonu Nasıl Yapılır ?

1) Çatı izolasyonu öncesi keşif yapılır.

Uygulama öncesi uygulama yapılacak alanda engel olup olmadığının ölçümlenmesi açısından çatı izolasyonu yapılacak alanda gözlem ve keşif yapılır.

 

2) Çatı izolasyonu için hangi malzemenin kullanılacağına karar verilir.

Çatı izolasyonu nasıl yapılır sorusunun bir diğer cevabı da çatı için doğru malzemesinin seçilmesidir.

 

3) Çatı izolasyonu için ön hazırlık yapılır.

Uygulama yapılacak alan bol su ile yıkanarak toz ve kirlerden arındırılır. Su ile güzelce yıkandıktan sonra çatı iyice süpürülür ve uygulama yapılmaya hazır hale getirilir. Bu işlemler tamamlandıktan sonra UV-K Premium Silikonlu malzemesinin içinde bulunan Konsantre Astarı 4 litrelik bir suyun içine döküp yaklaşık 2 dakika boyunca çubuk yardımıyla karıştırınız ve UV-K Premium Silikonlu malzemesinin içinde bulunan Rulo ile yüzeye sürünüz.

 

4) Çatı izolasyonu uygulaması gerçekleştirilir.

 

A) Taşıyıcı Keçe'nin Doğru Kullanımı

Yüzeye astar sürümü tamamladıktan sonra keçenin uygulanacağı bölgeye önce UV-K Premium’u yağlı boya fırçası yada ufak bir rulo ile sürünüz. Üzerine keçeyi yüzey yaş iken gergin bir şekilde yapıştırıp kurumasını bekleyiniz. Bu işlemden sonra keçenin üzerine birer saat ara ile iki kat daha UV-K Premium’u uygulayınız. Kuruma gerçekleştikten sonra genel uygulamaya geçebilirsiniz.

 

B) Elyafın Doğru Kullanımı

Ürün içinde kullanılması faydalıdır. Elyaf bağlayıcılara destek olan bir taşıyıcıdır. Poşet içindeki kırpıntı elyafı kovanın içine katarak bir çubuk yardımıyla 2 dk. kadar karıştırınız. Şayet yüzey uygulamasını boya tabancasıyla yapacaksanız elyaf kullanmayınız. Çünkü tabancanın tıkanma tehlikesi vardır.

 

C) UV-K Premium Çimento İle Uygulama Şekli

Başka bir kapta 1,5 kg. çimentoyu 0,500 lt. suyun içinde 2 dk. karıştırınız. Bu karışımı UV-K Premium kovasının içine aktarınız. Bir çubuk yardımıyla 3 ile 5 dk. karıştırınız. 10 dk. kadar bekleyip tekrar 2 dk. boyunca karıştırınız. Böylelikle kullanıma hazır hale gelecektir. Su depolarında, havuzlarda, temel perde betonlarda ve eskimiş beton yüzeylerde kullanılması tavsiyemizdir.

 

Tavsiye Edilen Ürünler
Piyasa Fiyatı
200,00 TL
Satış Fiyatı

165,00 TL

- +
Piyasa Fiyatı
200,00 TL
Satış Fiyatı

160,00 TL

- +
Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et